Ajankohtaista

Näyttökuva 2018-5-14 kello 10.21.12.png
14.05.2018

Monipuoliset infrastruktuuriratkaisut luovat pohjan yritysten kehitykselle

Avaan tässä blogissa SUSEn painopistealueita ja lähitulevaisuuden tavoitteita! Yhtiömme koko olemassaolo perustuu avoimen lähdekoodin ratkaisuihin. Se edellyttää verkostoihin perustuvaa innovointia sekä vahvoja kumppanuuksia. Tarjoamme asiakkaillemme aitoa valinnan vapautta sekä korkeaa käytettävyyttä, hallittavuutta ja tukea myös ohjelmisto-ohjattuihin konesaleihin, tallennukseen, pilveen, SAP-toiminnanohjaukseen sekä mikropalveluiden kehittämiseen.

radek-grzybowski-74331-unsplash.jpg
03.05.2018

Docker, Kubernetes, SUSE CaaS Platform – musiikkia kontilleni

SUSE CaaS Platform -tuotteen paketointi on onnistunut. Admin-palvelimen asennus on lähes täysin automatisoitu, syötettäväksi jää pääkäyttäjän salasana ja näppäimistömääritys sekä aikapalvelimen ja päivitystiedostot sisältävän palvelimen osoite. SUSEn konttiympäristön käyttöönottaminen kestää vain muutaman tunnin, koska asennuksiin liittyvät profiilitiedostot luodaan automaattisesti, minkä jälkeen palvelinasennukset voi automatisoida täysin ja uusien worker-palvelinten liittäminen ympäristöön tapahtuu minuuteissa.

susetoberfest_blog.png
31.08.2017

SUSEtoberfest – vuotuinen Linux- ja konesalitilaisuus 7.9.2017

SUSEtoberfest viettää tänä vuonna 5-vuotis juhlavuottaan ja kuten aina, toteutuksiaan on esittelemässä joukko eturivin kokeneita asiantuntijoita, jotka ovat ottaneet käyttöön SUSE -teknologioita Suomessa.

suse-caas-platform-3-key-technology-components-v11.png
16.05.2017

SUSE CaaS -alusta tehostaa ohjelmistokehitystä ja käyttöönottoa

Helposti hallittavalla, skaalautuvalla ja automatisoidulla alustalla voidaan yhdenmukaistaa ohjelmistojen kehitys- ja tuotantoympäristöjä sekä helpottaa ohjelmistokehittäjien ja järjestelmäasiantuntijoiden työtä.

individual-people-11-small.jpg
11.04.2017

Uudet SUSE-sertifikaatit

SUSEn sertifiointiohjelman perusidea on, että osaaminen on tärkeämpää kuin muistaminen. Sertifiointi on osoitus henkilökohtaisesta osaamisesta. Myös työnantaja hyötyy työntekijän sertifioinnista, sillä osaaminen on todennettu ja täyttää tietyt kriteerit.

chameleon-237268.jpg
11.01.2017

Timmiin kuntoon - SUSE-teknologioiden kurssikatsaus 2017

"Entä palvelinlaitteiden konfiguraatiot, päivittäminen ja muut vastaavat ylläpitoon liittyvät operaatiot? Päivittäminen ja samojen asetusten toistaminen useilla laitteilla ovat tylsiä toimia. Käsipelillä tehtyinä ne ovat hitaita ja virheille alttiita."

default_banner_suse.png
04.01.2017

SUSE tuo koko ajan uutta teknologiaa SAP-konesaleihin

Käyttäjät voivat olla varmoja siitä, että SUSEn tuotteilla SAP:in ajaminen ei tuota haasteita pilvessäkään

img_3443.jpg
21.12.2016

SUSE Enterprise Storage toiminta ja mitoitus

Edellisessä blogissa kävin läpi muutaman Cephin ja SUSE Enterprise Storagen perusasiat. Tällä kertaa pohdinnassa on, millaisella kokoonpanolla kannattaa lähteä liikenteeseen.

default_banner_suse.png
14.12.2016

SUSE hankki Hewlett Packard Enterprisen OpenStack - ja CloudFoundry -teknologiat sekä osaamisresurssit

Sopimus kiihdyttää SUSEn strategian mukaisesti yritystason ohjelmisto-ohjattujen infrastruktuurien...